2010. január 30., szombat

ÚJ ARANYTOLL PÁLYÁZAT -2010 !

JÖN !

JÖN !!


JÖN!!!


NOVELLAPÁLYÁZAT !!!

.... na VÉGRE .... Phhhh....




AZ ÉLET NAPOS OLDALA
címmel új novellapályázat indul




A pályázat kiírója: Aranytoll művészeti kör a Sussex-i West East Foundation támogatásával (Nyugat-Keleti Magyar Kultúrális Alapítvány) amely Londonban és london-környéki városokban élő magyarok által létrehozott magánalapítvány. Célja a külföldön élő magyarok, magyar művészek támogatása és a magyar kultúra (elsősorban irodalom és zene) eljuttatása, népszerűsítése az Egyesült Királyságban.


A pályázat leadásának határideje: 2010. április 1. (eredményhirdetés 2010. május 1.)


Pályázati feltételek: A sikeres pályázat szigorúan prózai mű - " oratio prorsa " (előrehaladó beszéd). Ezen belül novella.

(Kérlek nézz utána, ha bizonytalan vagy, mit takar ez a szó pontosan! Az egyszerű novella recept a következő = cselekmény + néhány szereplő + fordulat mindez összekeverve EGY történeti szál mentén + hozzáadva egy csésze sorsfordulat a mindennapi életből, jól eldolgozva a végén egy CSATTANÓVAL megbolondítva. Hát valami ilyesmi. )

A sikeres pályázat két novella benyújtását jelenti - két könnyed, vidám novelláét. A célunk ezekkel az írásokkal örömet, motivációt és inspirációt csempészni az emberek hétköznapjaiba.


A pályázat formai követelményei: Terjedelme 300-800 szó, formátuma .txt file.

A pályázat főcíme mellet a névjegyed:
  • Név/Írói álnév
  • e-mail cím
A pályázat fődíja: online angol nyelvtanfolyam vagy weblapszerkesztő tanfolyam és tanfolyami csomagok 50.000 Ft értékben


A pályázat közönség díja : (ez az általatok leadott szavazatok alapján, legnépszerűbb szerzőnek járó díj) A LIGET folyóirat egy éves előfizetését kapják ajándékba.


A pályázatokat a következő e-mail címre küldheted: aranytollpalyazat@gmail.com






1.